Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Vendégkönyv

Kedves Márta! Szeretnék köszönetet mondani az élvezetes New York-i és Keleti parti utazás szervezéséért. Először is minden menetrend szerint történt, örülök, hogy kipróbáltam a World Traveller Plus osztályt. A szállás remek helyen volt, közel metrohoz, iskolához. A 2 hét New Yorkban élménnyel teli volt, a nyelviskola jó volt. Találkoztam magyar barátnőmmel, aki New York-i párjával több közös programot szervezett , de hajókirándulásra, múzeumba, moziba, színházba mentem magam is. A Keleti part körút remek szervezésű volt. A szállások 5 csillagos hotelekben, különösen a Niagara Falls-i hotel volt varázslatos, a jacuzziból is a vízesést láttam. Nagy élmény volt a Space Múzeum Washingtonban, csalódás volt az Amish falu és Toronto. Nagyon szép Ottawa, Montreal és a legszebb város Quebeck. Élmény volt az útitársakkal utazni, kihívás volt az ausztrál, amerikai és brit angolt gyakorolni. Visszafelé szerencsém volt, mivel túl korán értem NYC-ben a reptérre és a desk-nél úgy kaptam korábbi járatra jegyet, hogy 5 órával korábban értem haza. Szóval ez az utam is remek volt, ugyanúgy ahogyan a szintén Önők szervezte 2012-es Kanada-Alaszka út. Köszönöm a szervezést és már tervezem a jövő évet. Dél-Amerika vagy Afrika lenne az uticélom. Jelentkezem amint sikerül eldöntenem, hogy hová mennék. Üdvözlettel: Hídvégi Eliza, Budapest

Hídvégi Eliza

Lendvai Márta részére! Kedves Márta! Szerencsésen, épen és egészségesen visszaérkeztünk. A szervezés tökéletes volt, a szállodákkal, szállodai szolgáltatásokkal maximálisan elégedettek voltunk. A repülőjáratok is pontosak voltak, nem veszett el a csomagunk. Ugyanez igaz a tengeri hajóútra is. Különösen jó minőségű szállodában laktunk Santiago de Chileben a Park Suites Huerfanosban, valamint Montevidoban az Orpeo Expressben. A rioi szállás is jó volt, egyedüli hátrányának az tudható be, hogy a „Centro”-ban van, ami nem túlságosan fényes környék. Igaza volt tehát Márta, amikor elsőként a Copacobanán javasolt szállásokat! Ez azonban a legkisebb mértékben sem vetett árnyékot utunkra, s hangulatunkra , s még az sem, hogy Rio de Janeiroban a Brazil Nemzeti Bank előtt (!), annak a lépcsőjén (!) akartak kirabolni fényes nappal (!). Brazíliában, Argentínában és Chilében is úgy szerveztük a programunkat, hogy a cél városokon túlmenően a vidéket („az ország belsejét”) is lássuk egy kicsit. Így Brazíliában meglátogattuk Petropolist, a volt császári „ nyári fővárost”, Argentinában La Platat, Buenos Aires tartomány tartományi fővárosát, Chilében pedig Valparaisot, Vina del Mart, az Andokban Farrelonest és Valle Nevadat (3000 m magasan, a síparadicsomban voltunk, gyönyörű havasokat láttunk, igazi télben jártunk). Három bortúrán is részt vettünk (Santa Emiliana, Undurraga, Maipo völgye). Az egész utazás fénypontját a Buenos Airesbeli tangóest jelentette. Borsos ára volt (majd háromszáz dollár két fő részére), de minden igen színvonalas volt. Megérte az árát! Kedves Márta, ezúton köszönjük mégegyszer a szervezését, amely minden vonatkozásban precíz, tökéletes volt. Ha legközelebb utazunk messzi tájakra, ismét Önöket választjuk! Üdvözlettel: Fazekas András István, Budapest

Fazekas András István

Basszus, már húsz éve nálatok vesszük a repjegyeket... Milyen jól is tesszük - ez megint bebizonyosodott :)

Farkas László

Két csodálatos hetet töltöttünk Thaiföldön az iroda szervezésében. Olyan idegenvezetőink voltak, akik ott élnek, ezáltal túl szokásos szakirodalmi és történelmi bemutatásokon, sok olyan ismeretet is nyújtottak, ami még érdekesebbé és különlegessé tették nyaralásunkat. Mivel nem beszélünk nyelveket csak és kizárólag olyan utat választunk, ahol van magyar nyelvű idegenvezetés, vagy helyi magyar asszisztencia. Az iroda maximálisan teljesíti a mi igényeinket. Remélem a jövőben is eljutunk az Air Tourist-tal még sok szép helyre.

Ernő Győr

Köszönet az irodának a csodálatok mexikói nyaralásért. Telepített idegenvezetőink voltak, egy magyar házaspár, akik maximális felkészültségükről és emberi hozzáállásukról tettek tanúbizonyságot! Sok olyan információt, történetet hallottunk, amely semmi útikönyvvel nem érhet fel. Gratulálunk az irodának, hogy a legjobb szakembereket foglalkoztatja! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Ica Győrből