Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
First slide

Nyelvtanulás külföldön

Ha szeretnéd anyanyelvi környezetben fejleszteni a nyelvtudásod, illetve kezdő vagy és szívesen megtanulnál egy nyelvet, akkor látogass el a weboldalunkra, ahol kifejezetten ebben a témában találsz leírásokat és ajánlatokat nyelvtanulási lehetőségekről.

www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu

Választható nyelvterületek: angol, német, francia, spanyol, olasz, francia, portugál, japán, kínai, koreai, orosz.

Tanfolyam típusok:
- általános és intenzív tanfolyamok
- szakmai nyelvek (üzleti, turisztikai, jogi, orvosi, ...)
- ifjúsági nyelvtanfolyamok
- gyermek nyelvi táborok
- csoportos nyelvi utak (iskoláknak, zárt csoportoknak)
- work&study program Kanadában (Torontó és Vancouver)
- középiskolai szemeszter, tanév

Bátran böngéssz a weboldalunkon (www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu), s ha valamilyen kérdésedre nem találnád meg a választ, keress akár e-mailben, skype-on vagy telefonon! Személyes tapasztalatainkat is szívesen megosztjuk veled: tanultunk kinti nyelviskolákban, valamint jó pár iskolát meglátogattunk személyesen, így első kézből származó információkkal tudunk ellátni.

E-mail: info@airtourist.hu
Mobil telefon:+36-30/3857767, 30/9022100