Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Vietnám

Hajózás a Halong-öbölben az Emeraude 5*-os hajóval

  • Helyszín: Halong-öböl
  • Ország: Vietnám

Aki Vietnámba utazik, mindenképpen vegyen részt ezen a programon! A Halong-öböl Észak-Vietnám legfőbb látnivalója. Naponta indulnak az utak Hanoiból.

2 nap/1 éjszakás program:

1.nap: Reggel autóval transzfer a szálláshelyről a Leszálló Sárkány öbölhöz, útközben áthaladva Hai Duong tartományon. Déltájban megérkezés a kikötőbe, beszállás a hajóra, ebéd a fedélzeten, miközben a hajó kifut a türkizkék tengeren a lélegzetelállító szépségű, közel kétezer mészkőszikla szabdalta öbölbe, mely klímájának köszönhetően több mint ezer fajta hal és 160 korallképződmény élőhelye is egyben. Vacsora a fedélzeten, szállás szuperior kabinokban. A hajó éjszakára egy védett kis öbölben vet horgonyt.

2.nap: Tajcsi bemutató, majd reggeli a fedélzeten. Hajózás a meseszép látványt nyújtó mészkőhegyek között. Kikötés után transzfer vissza Hanoiba, megérkezés kora délután. 

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Igény szerint össze tudunk állítani egy személyre szabott körutazást is, melynek része a hajóút.

A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk