Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Uganda

Uganda

Tekintsük meg természetes élőhelyükön a legnagyobb emberszabású majmot, a hegyi gorillát! A családi csoportokban élő állatok
Uganda, Ruanda és Kongó erdőségeiben találhatók, jellemzően egy hím családfőből, több nőstényből és a gyerekeikből állnak.
Sajnos a létszámuk nagyon megfogyatkozott a korábbi esztelen mészárlások következtében. Mára szerencsére már a szigorúan védett fajok közé tartoznak.

Az életben maradásukért folytatott küzdelmet a Gorillák a ködben című, Dian Fossey életét bemutató film tette világszerte ismertté. 


GORILLÁK ÉS CSIMPÁNZOK

Uganda szafari
  • Helyszín: Mburo-tó, Bwindi Nemzeti Park, Queen Elizabeth Nemzeti Park
  • Ország: Uganda

Legyen részese egy életreszóló élménynek! Útvonalterv: Kampala - Mburo-tó Nemzeti Park - Bwindi Nemzeti Park - Queen Elizabeth Nemzeti Park - Kibale erdő Nemzeti Park - Kampala Programtervezet:   1. nap: Kampala - Mburo-tó Nemzeti Park, reggeli - ebéd - vacsora  Kora reggeli járattal megérkezés Kampalába, kis idő a felfrissülésre,...

Bővebben