Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Elefántos program

Thaiföld 2 napos elefánttréning

  • Helyszín: Chiang Mai
  • Ország: Thaiföld

A túra Chiang Mai-ból indul, mely Thaiföld északi részén található.

1.nap
08.00 - 08.30 között indulás a hotelből. Irány a helyi piac, ahol az elefántoknak eleséget veszünk (cukornád, banán és egyéb gyümölcsök). Innen 1 órányi autózás után megérkezünk a Mhong törzshöz, ahol az idegenvezető mesél a helyi kultúráról és történelemről. Majd továbbsétálunk a dzsungelen keresztül az elefánttáborba, (kb. 4 óra). Útközben megállunk egy vízesésnél, ahol a bátrabbak megfürödhetnek. Várhatóan délután 4 óra körül érkezünk meg. Mindenki kap egy kis szabadidőt, gyönyörködhetünk a tájban, sétálhatunk az elefántok között és vacsora előtt thai masszázsban is részesülünk. Este beszélgetés, éneklés, játékok.

2. nap
Reggeli után a trénerek odaadják a megfelelő öltözéket és indulhat a képzés. Ismerkedés az elefántokkal, etetés, amiből sosem elég :) A fontosabb vezényszavak és technikák elsajátítása után a gyakorlatban is próbára kell tenni a frissen megszerzett tudást.
Ebéd és egy kis pihenő után az elefánt nyakába ülve, mahout vezetésével körbesétálunk a táborban, mely gyönyörű buja környezetben található. Elsétálunk a patakhoz és lefürdetjük, megmosdatjuk őket. Megtanulunk vitamingolyót készíteni helyi alapanyagokból, amivel megetetjük őket jutalom gyanánt. Búcsúzkodás, képkészítés.
Visszaúton még egy órás bambusz raftingon veszünk részt, mely méltóképpen lezárja ezt a csodálatos, feledhetetlen élményt.
17.30 visszaérkezés Chiang Maiba

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk