Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Test és lélek

Test és lélek

A civilizációs ártalmak, a rohanó élettempó miatt egyre többen vágyunk arra, hogy szabadságunk alatt hagyományos módszerekkel töltődjünk fel testileg-lelkileg. A jóga, a masszázs, az ajurvéda egyszerre hat pozitívan fizikai és lelki állapotunkra is. Az itt következő ajánlatok ilyen feltöltődést ajánlanak fantasztikus helyszíneken. Garantáljuk, hogy kipihent és felfrissült emberként fog hazatérni!  


Kiemelt utazások

Costa Rica = Pura Vida!

Costa Rica joga, szörf, fotózás
  • Helyszín: Playa Jacó
  • Ország: Costa Rica

A festői szépségű közép-amerikai ország rabul ejt buja növényzetével, trópusi vadvilágával, fantasztikus színeivel. Nem hiába a turisták egyik legkedveltebb országa a térségben. Kinek ajánljuk ezt a programot? - Neked, ha kedveled a kalandot és szereted a hátizsákos utazásokat - Mindazoknak, akik a nyaralás során valami pluszra vágynak és szívesen megtanulnak...

Bővebben