Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Tanzánia

7 vagy 8 napos szafari

  • Helyszín: Manyara-tó, Serengeti, Ngorongoro, Tarangire
  • Ország: Tanzánia

1.nap: utazás a Manyara-tóhoz, melynek nemzeti parkja gazdag élővilágáról ismert, köztük bivaly, elefánt, víziló, impala, zsiráf is lakik ezen a területen. Itt szállás. Ellátás: csomagolt ebéd valamint vacsora.

2.nap: reggeli után az út folytatása a Serengetibe, átkelve az Olduvai hasadékon, ahol számos hominida leletet fedeztek fel (az ásatások ma is tartanak). Ebéd hidegcsomagból, vacsora a szálláshelyen.

3.nap: Reggeli, majd egész napos szafari a nemzeti parkban, ahol az 5 nagyvadon kívül számtalan egyéb állatot is megfigyelhetünk, évszaktól függően  láthatjuk például a napokig tartó nagy állatvándorlást, különböző majmokat, páviánokat és számos madárfajt. Napközben hideg ebéd, este vacsora.

4.nap: Kora reggel szafari a Serengetiben, reggeli, majd irány a Ngorongoro kráter, mely különleges klímájának köszönhetően számtalan fajnak jelent igazi paradicsomi körülményeket. Sehol máshol Afrikában nem láthatunk ennyi állatot ekkora területen! Útközben a szokásos ebéd, a szálláshelyen vacsora.

5.nap: Reggeli után terepjáróval leereszkedés az Unesco által a világörökség részének nyilvánított  kráterbe, egész napos szafari, közben hideg ebéd. Délután visszatérés a szálláshelyre, vacsora.

6.nap: reggeli után továbbutazás Tanzánia harmadik legnagyobb nemzeti parkjába, a Tarangirébe, mely nagy létszámú elefántcsordáiról ismert.  Fenséges baobab fái különös látványt nyújtanak. Az állatok a Tarangire folyó közelében  telepednek le, mely a park egyetlen állandó vízforrása. Ebéd hidegcsomag, vacsora a szálláshelyen.

7.nap:  Kora reggel szafari a parkban, reggeli, majd visszatérés Arushába. Ebéd hidegcsomagból.  

A 8 napos túra egy nappal több időt tölt a Serengetiben.

Ára 2 ágyas elhelyezéssel személyenként 2.318,00 EUR-nak megfelelő forinttól, szezontól függően.

A fent összeállított szafari egy mintaprogram, amit személyes igények alapján tudunk alakítani.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Igény szerint tudunk alakítani a szafari időtartamán, illetve kombinálható egzotikus üdüléssel.

A részletekkel és a pontos árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk