Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Tanzánia

Tanzánia

Ha érdekli Afrika, a természet, a földrész izgalmas állatvilága,Tanzániában mindezt megtalálja. Az ország az afrikai szafarikat kedvelő turisták Mekkája. A Manyara-tó egyedülálló vízi világa, a Ngorongoro kráter különleges klímájának, dús növényzetének köszönhető, hihetetlenül gazdag állatpopulációja és a Serengeti: zsákmányállatok és ragadozók otthona, ahol az év bizonyos szakában a nagy állatvándorlásnak is szemtanúi lehetünk. Nem mellesleg itt található a nemzetközi repülőterének is nevet adó Kilimandzsáró, mely Afrika legmagasabb hegye. Évente túrázók ezrei hódítják meg boldog-fáradt-győzelmes mosollyal az arcukon fotózkodva közel hatezer méter magasan.

S ha a kalandok után pihenésre vágyunk, hát vár ránk Zanzibár, a fűszersziget. Rövid repüléssel juthatunk el a fehér homokos partjáról és ragyogó szállodáiról ismert nyaralóhelyre, mely egykoron a szárazföldről ide cipelt rabszolgák elosztóhelye volt.


6 napos szafari

Tanzánia 6 napos szafari
  • Helyszín: Manyara-tó, Ngorongoro, Serengeti
  • Ország: Tanzánia

1.nap: utazás a Manyara-tóhoz, melynek nemzeti parkja gazdag élővilágáról ismert, köztük bivaly, elefánt, víziló, impala, zsiráf is lakik ezen a területen. Itt szállás. Ellátás: csomagolt ebéd valamint vacsora. 2.nap: Reggeli, majd irány a Serengeti. Útközben hideg ebéd, szafari a parkban, majd a szállás elfoglalása, vacsora. 3.nap: Reggeli, majd egész napos...

Bővebben

7 vagy 8 napos szafari

Tanzánia 8 napos szafari
  • Helyszín: Manyara-tó, Serengeti, Ngorongoro, Tarangire
  • Ország: Tanzánia

1.nap: utazás a Manyara-tóhoz, melynek nemzeti parkja gazdag élővilágáról ismert, köztük bivaly, elefánt, víziló, impala, zsiráf is lakik ezen a területen. Itt szállás. Ellátás: csomagolt ebéd valamint vacsora. 2.nap: reggeli után az út folytatása a Serengetibe, átkelve az Olduvai hasadékon, ahol számos hominida leletet fedeztek fel (az ásatások ma is...

Bővebben