Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Panama

PANAMA 5 NAP + 3 NAPOS HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL

  • Helyszín: Közép-Amerika
  • Ország: Panama

1.nap: Megérkezés Panama City-be a délutáni órákban (helyi idő szerint)

Transzfer a szállodába, kb. 30-40 perc

2.nap: Reggeli a szállodában

Városnézés + Panama Csatorna látogatás. Panama City Latin-Amerika lüktető központja a Csendes Óceán partján, lélegzetelállító luxus felhőkarcolókkal, zöld parkokkal, óriási bevásárló központokkal, kaszinókkal. A városnézés során a legjelentősebb látványosságok: Casco Viejo, Causeway szórakozó park, színpompás felhőkarcolókból álló üzleti negyed, Cinta Costera, parti sétány, amerikai negyed, „Panama La Vieja”, a romváros még megmaradt része, Panama-csatorna, Mira Flores-zsilip látogató központja

3.nap: Reggeli a szállodában, majd indulás a Panamavárostól másfél órányi autóútra fekvő Embera indián faluba, ahol lakói bemutatják életüket, táncukat és hajókkal vagy gyalog (a vízállástól függően) a férfiak elvisznek egy vízeséshez. Eközben az asszonyok ebédet főznek (hal, zöldséggel), amellyel megkínálnak bennünket is.

4. nap: Korai indulás autóval a San Blas szigetekre. A szigetcsoportot Kuna indiánok lakják és a mai napig is az ő tulajdonukban van, ahová csak a Kuna indiánok kíséretével lehet bejutni. Belépéskor útlevélvizsgálat van és adót kell fizetni a belépésért. Minden egyes szigetet egy-egy család birtokol. A Kuna indiánoknak művészetük és nyelvük megtartásával évszázadok óta sikerült megőrizni önállóságukat és elkerülni a beolvadást a többségi nemzetbe. A programban 3 sziget meglátogatása szerepel. A délutáni órákban visszaindulás Panama City-be, mert legkésőbb 4:30-kor el kell hagyni a Kuna területet.

5.nap: Elutazás Panamavárosból

VAGY HOSSZABBÍTÁS AZ ALÁBBIAK SZERINT:

5. nap: Indulás Gamboa Rain Forestbe (Esőerdő). Az esőerdő a Gatun-tó partján található, közvetlenül a Panama-csatorna mellett, érintetlen természeti csoda. Számos, kis állatok által lakott szigettel, dús növényzettel, virágokkal.

 

   

Gamboa Rain Forest Resort

Az ötcsillagos szálloda az esőerdő közepén fekszik. Minden kirándulás innen indul. Az egykor amerikai klubként épült nagyszabású hotel csodálatos panorámát kínál a Charges folyóra. Programok: hajókázás a Gatun tavon, libegőzés az esőerdőben, tematikus kertek megtekintése

Utána indulás Santa Clara régióba, a fővárostól 120 km-re lévő Playa Blanca-ra a Csendes-óceán partján. Playa Blanca az ún. száraz öbölben található, ahol egész évben jó az idő, hófehér homok váltakozik a koromfeketével. A szálloda resort jellegű, nagy területen helyezkedik el sok medencével,  és számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre. Az ellátás all inclusive.

Playa Blanca Resort egy több hektáros területen fekszik, ahol a tengerparton van a szállodai rész, kicsit beljebb egy luxus apartman rész valamint apartman házak helyezkednek el. A területen van Közép-Amerika legnagyobb sós vízű medencéje. Olyan óriási, hogy itt lehet hajókázni, vízisíelni, banánozni. Csúszdák, napernyők, homokos part vár mindenkit.

  

A szállodában, trópusi, igényesen berendezett szobák, mindegyikben TV és széf. A gyerekek örömére sok játszó alkalmatosság van és a szállodán belül van egy kis állatkert is, ahol főleg madarak vannak. Itt látható a ritka Tucan madár is. Egész nap animációs programok, sportversenyek, tánc és spanyol nyelvtanfolyam. Minden este show műsorok, karaoke és disco.  A nagy távolságok miatt a területen kis vonat közlekedik. 8 különböző étterem és bár van, ahol akár 24 órán át lehet étkezni.6.- 7. nap: Nyaralás a tengerparton.

Szállás: Playa Blanca Beach Resort

Ellátás: All-inclusive

8. nap: A menetrendtől függően transzfer Panamavárosba, a reptérre. 

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk