Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Panama

Panama

Panamát hallva sokunknak csak a csatorna jut eszünkbe, pedig Panama több, mint csak a csatorna!

A Közép-Amerikában fekvő hosszú, keskeny országot, melyet északról Costa Rica, délről pedig Kolumbia határol, híressé-hírhedté a 19.sz. végén zajlott zűrös csatornaépítés tette, mely a Karib-tengert köti össze a Csendes-óceánnal. Fővárosa Panamaváros, felhőkarcolókkal, fontos üzleti negyeddel, nyüzsgő belvárossal. Az ország első számú látványossága a 77 km hosszú, zsiliprendszerekkel tarkított csatorna. De Panamában érdemes további napokat is időzni, s meglátogatni az itt élő indián törzseket, megnézni, hol és hogyan élnek, megkóstolni a főztjüket. S ha még marad időnk pár plusz napot itt eltölteni, a Csendes-óceán partján található Playa Blanca Beach Resort all inclusive üdülőhelyet ajánljuk.

Az utazók szívesen kötik össze Panamát más országok meglátogatásával, így például a szomszédos Costa Ricával, de több karib-tengeri szigetre is van közvetlen összeköttetés légi úton.

Örömmel segítünk úti terve összeállításában. 


PANAMA 5 NAP + 3 NAPOS HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL

Panama utazas
  • Helyszín: Közép-Amerika
  • Ország: Panama

1.nap: Megérkezés Panama City-be a délutáni órákban (helyi idő szerint) Transzfer a szállodába, kb. 30-40 perc 2.nap: Reggeli a szállodában Városnézés + Panama Csatorna látogatás. Panama City Latin-Amerika lüktető központja a Csendes Óceán partján, lélegzetelállító luxus felhőkarcolókkal, zöld parkokkal, óriási bevásárló központokkal, kaszinókkal. A városnézés során a legjelentősebb látványosságok: Casco...

Bővebben