Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Namíbia

Namíbia, Afrika gyémántja

  • Helyszín: Kalahári sivatag, Fish River Kanyon, Gaub kanyon, Etosha Nemzeti Park
  • Ország: Namíbia

Kalahári sivatag - Fish River Kanyon - Sossusvlei - Gaub kanyon - Etosha nemzeti park.

Az út során két fajta szállástípusból lehet választani. A standard szállás középkategóriájú hoteleket jelent, ezekben reggelis ellátás van, míg a négy csillagosnak megfelelő szálláshelyeken félpanziós, tehát vacsorát is biztosítanak.

Programtervezet:

1.nap: Reggel a partneriroda képviselőjével találkozás a windhoeki szálloda halljában vagy a repülőtéren. Utazás délre, délután megérkezés a Kalahári sivatagban lévő lodge-ba (vacsora). Kb. 280 km.

2.nap: Reggeli után továbbutazás a Fish River Kanyon felé. Útközben megcsodálható a különleges erdő, a Kokerboomwoud, mely nagy turistalátványosság (az aloénak egy speciális, elágazó fájú változata). Délután fakultatív gyalogos kirándulás a területen. Kb. 480 km.

3.nap: Kora reggel kirádulás a Fish River kanyonba. Utána tovább a szálláshelyre, itt két éjszaka. Kb. 345 km.

4.nap: Látogatás Kolmanskuppe szellemvárosban, majd tovább Lüderitzbe, rövid városnézés, majd visszatérés a szálláshelyre.

5.nap: Irány Sossusvlei, délután megérkezés az aznapi szálláshelyre.  Kb. 360 km.

6.nap: Kora reggeli indulással megérkezés Sossusvleibe és Földünk egyik legmagasabb dűnéjéhez. Végül tovább a Sesriem kanyonhoz, a szálláshely elfoglalása. Kb. 280 km.

7.nap: Átkelés a Gaub kanyonon. Walvis Bay-ben a lagúna megtekintése után kora délután megérkezés Swakopmundba. Itt két éjszaka. Kb. 350 km.

8.nap: Reggel fakultatív hajókirándulás keretében találkozhatunk a kíváncsi fókákkal, melyek a fedélzetre ugranak ételért kuncsorogni.

9.nap: Átkelés Henties Bay-en, majd az út folyamán piacokat, egy damara falut, Twyfelfonteint láthatjuk. Kb. 360 km.

10.nap: Outjon átkelve továbbutazás az Etosha Nemzeti Parkba. Délután fakultatív program keretében részt vehetünk egy vadlesen. Kb. 515 km.

11.nap: Egész napos buszos vadles a nemzeti parkban.

12.nap: Vadles, majd délután a nemzeti parkot elhagyva a szállás elfoglalása a parkon kívül. Kb. 470 km.

13.nap: Visszatérés Windhoekba. Megérkezés a kora esti órákban, várhatóan délután 5 óra tájban. Kb. 540 km.

Ára 2 ágyas elhelyezéssel személyenként 1.999,00 EUR-nak megfelelő forinttól, szezontól és szállástípustól függően.

A fent összeállított szafari egy mintaprogram, amit személyes igények alapján tudunk alakítani.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Igény szerint tudunk alakítani a szafari időtartamán, illetve kombinálható egzotikus üdüléssel.

A részletekkel és a pontos árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk