Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Mexikó

Hacienda Uayamón*****

  • Helyszín: Yucatán-félsziget
  • Ország: Mexikó

A 12 szobás valamikori udvarház a 16. századi múltjával igazán különleges hangulatot áraszt. Campechetől 45 km-re, Edzná maja várostól 20 km-re fekszik. 55 m²-es szobái tv-vel, minibárral, klímával felszereltek, teraszukhoz kis kert és függőágyak tartoznak. A szálloda étteremmel, úszómedencével, bárral ellátott. A szoba ára tartalmazza az amerikai reggelit.

Egy szobában maximum 2 felnőtt és két, 11 évesnél nem idősebb gyerek lakhat.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Össze tudunk állítani személyre szabott körutazást is Mexikóban, melynek részeként ezen a luxusszálláshelyen is tud aludni.
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk