Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Mexikó

Hacienda San José Cholul*****

  • Helyszín: Yucatán-félsziget
  • Ország: Mexikó

A 15 szobás szállodává alakított egykori ültetvényes ház Meridától 40 km-re található. Ragyogó kiinduló állomás Ek Balamhoz és Chichen Itzához.  A szobák alapterülete 40 m², stílusosan berendezettek, minibárral, klímával, tv-vel, széffel felszereltek, balkonjukon vagy teraszukon függőágyak biztosítják a teljes kényelmet. Úszómedencéje, étterme, bárja is a vendégek rendelkezésére áll. A szoba ára tartalmazza az amerikai reggelit.

Egy szobában maximum 2 felnőtt és két, 11 évesnél nem idősebb gyerek lakhat.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Össze tudunk állítani személyre szabott körutazást is Mexikóban, melynek részeként ezen a luxusszálláshelyen is tud aludni.
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk