Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Luxusvonatok

Luxusvonatok

Az utazás egy régi-új élménye! Erről rögtön eszünkbe jut a híres Orient Expressz és Agatha Christie.

Ebben a fejezetben azonban a luxusvonatok távoli tájak élményeivel ajándékoznak meg. Dél-Afrika és India csodálatos tájai ötvöződnek a vonatokon nyújtott egyedülálló, pompázatos kényeztetéssel.

Ha tökéletes kiszolgálásra vágyik egzotikus környezetben, különleges látnivalók  között, keresve sem találhatna jobbat a XXI. századi luxusvonatok által biztosított szolgáltatásoknál. 


Kiemelt utazások

Rovos Rail

Rovos Rail
  • Helyszín: Fokváros és Pretória között
  • Ország: Dél-Afrika

Afrika Büszkesége – így hirdeti magát az első osztályú luxusvonat, melyet eredeti formájában restauráltak, elrepítve az utazót egy régmúlt érába, hogy a vonatút alatt nosztalgiázhassunk egy kicsit. A Rovos Rail alapesetben ugyanúgy Fokváros és Pretoria között közlekedik, mint a Blue Train.  Az utazási idő hosszabb, 2 éjszakát töltünk a vonaton,...

Bővebben


Blue Train

Blue Train
  • Helyszín: Fokváros és Johannesburg között
  • Ország: Dél-Afrika

A legendás Kék Vonat, Afrika leghíresebb vonata, mely 1923 óta köti össze Fokvárost Johannesburggal egészen különleges élményt nyújtva utasainak, egy 5 csillagos szálloda a síneken, a csillagoknak megfelelő kényelmet és eleganciát nyújtva. A Kék vonat 18 vagonból álló, közel 400 m hosszú szerelvény. Étkezőkocsijában tartózkodva a panoráma ablakokon keresztül a...

Bővebben