Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Kenya

Kenya

Tán a legismertebb és legnépszerűbb afrikai szafari-célpont! Maszáj Mara, Tsavo Nemzeti Park, Amboseli … Egzotikus hangzásuk is már kalandozásra csábít. Nemzeti parki programjai ragyogóan ötvözhetők tengerparti nyaralással, akárcsak a Kilimandzsáró megmászásával. Számos regény története játszódik itt, filmek tucatjainak helyszínéül szolgál, ez bizony bakancslistás úti cél!


Kenyai kaland

Kenya 1
  • Helyszín: Maszáj Mara, Naivasha-tó, Amboseli, Kelet-Tsavo Nemzeti Park
  • Ország: Kenya

A nyolc napos út során Kenya legnépszerűbb helyeire látogatunk el. Kiinduló pontunk az óceánparti Mombasa, a közelében lévő fehér homokos nyaralóparadicsomok akár a szafari előtt, akár utána ragyogó kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A kis létszámú – maximum 6 fős – csoportokban történő utazás garantálja, hogy a vezető mindenki igényét a lehető...

Bővebben