Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Kanada

Knight Inlet Lodge***

  • Helyszín: Brit Columbia
  • Ország: Kanada

A Vancouver sziget és Brit Columbia között lévő fjordvidéken, a Campbell Rivertől mintegy 80 km-re észak-keletre.  A 2013-ban teljesen felújított, vízen úszó lodge tökéletes kiindulópontja a környékre tett kiscsoportos kirándulásoknak, melyek során megfigyelhetők többek között medvék, bálnák, fókák, fehér fejű rétisasok is.

A szobák kellemesen, de egyszerűen berendezettek, 1 franciaággyal és egy kis duplaággyal, valamint zuhanyzó/wc-vel ellátottak.

A lodge 2-3-4 éjszakás csomagajánlatai a következőket tartalmazzák: reptéri transzfer Campbell Riverből, 1 éjszaka egy Campbell River-i szállodában, repülés hidroplánnal a lodge-ba, 1-2 vagy 3 éjszakai szállás a lodge-ban teljes ellátással, a vacsorához asztali borral, csónaktúra, medveles, kajaktúra, esőköpeny, július-október között a 4 éjszakás turnusoknál bálnales.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Személyre szabott kanadai körutazáshoz is hozzá tudjuk kapcsolni, akár összekapcsolva Alaszkával.
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk