Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

India

Kerala privát lakóhajóval

  • Helyszín: Kerala
  • Ország: India

A valaha rizs és fűszerek szállítására épített hajó egy kis műremek, melyet hagyományos kézműves módon alakítottak át lakóhajónak.  A kabinhoz tartozik zuhanyzó/wc, klímaberendezés és mennyezeti ventilátor. Az utazók kényelméről 2 fős angolul beszélő személyzet gondoskodik.

3 nap/2 éjszakás program:

Indulás naponta Cochinból.

1.nap: A délelőtt folyamán transzfer autóval Cachinból Pallathuruthi mólójához, majd a hajó elindul a holtágon. Kanjippadamnál horgonyt vetnek, a fedélzeten terítenek az ebédhez. Továbbhajózás Thottapally felé, elhaladva a Karumadi Kuttan Buddha szobor előtt. Lehorgonyzás éjszakára a kis Thakazhy falunál, vacsora.

2.nap: Reggeli a fedélzeten, majd továbbhajózás Champakulam felé, ahol ki lehet szállni és közbenézni a helyi piacon, bekukkantani a Szt Mária templomba, meglátogatni a helyi fafaragóműhelyt. A vidéken nagy hagyománya van a sárkányhajó versenyeknek, a hajók július-szeptember kivételével megtekinthetők.  A lakóhajóra visszatérve ebéd, majd továbbhajózás Moncompu faluhoz, ahol bepillantást nyerhetünk a helyiek életébe és meglátogathatjuk a Bhagavathi templomot. Számos csatornán és vízi úton átkelve késő délután a Meenapally csatornához, ahol a lakóhajó horgonyt vet. Vacsora a hajón.

3.nap: Reggeli, közben hajózás Pallathuruthiba, kikötés. Transzfer vissza Cochinba.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Igény szerint össze tudunk állítani egy személyre szabott utazást is, melynek része a hajóút.

Ha szeretné kipróbálni az ájurvédikus életmódot, jelentkezni lehet 1 vagy 2 hetes kezelésekre.

További javaslatunk az aranyháromszög (Delhi - Agra - Jaipur), Srí Lanka vagy akár összeköthető egy egzotikus Maldív-szigeteki nyaralással.

A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk