Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Fidzsi-szigetek

Likuliku Lagoon Resort Fiji 5*

  • Helyszín: Malolo
  • Ország: Fidzsi-szigetek

A Malolo szigeten található 5 csillagos üdülőkomplexum Fidzsi első és egyetlen szállodája, ahol vízre épített bungalók is találhatók. Építészete, belső berendezése a helyi hagyományokat tükrözi. A víz felől közelítve ősi településnek látszik, közelebb érve megcsodálhatjuk a hagyományos módon készült tetőket és berendezési tárgyakat, szőtteseket.

Megközelítése Nadiról tengeren és légi úton is lehetséges. Denarau kikötőjéből naponta 3x indul katamarán, kb. 50 perc a menetidő. Rendelhető privát gyorshajó és vízitaxi is. Lehetséges hidroplánt vagy helikoptert is bérelni, melyek viszont csak napközben közlekednek.

Az üdülőhely ingyenesen biztosítja minden nem motorizált vízi sport lehetőségét: windszörf, katamarán, kajak, szabadtüdős búvárkodás, paddle board. Ingyenes Wi-Fi.

Az ellátás teljes panziót (reggeli, ebéd, vacsora) tartalmaz a Fijiana étteremben, valamint naponta 2x palackozott vizet a szobában. A főétkezésekhez rendelt italt a helyszínen fizetni kell.

Szállás: önálló házakban, u.n. bure-okban.

-Kerti, tengerre néző Bure (3) – max. 2 fő

-Tengerparti Bure (14) – max. 2 fő

-Deluxe tengerparti Bure (18) – max. 2 fő

-Vízi (over water) Bure (10) – max 2 fő

Kedvezmények: 6 éj foglalása esetén 5 éj fizetendő november 1-március 31 között, kivéve a december 19-január 6 közötti időszakot. Nem vonatkozik a kerti, tengerre néző házakra. 

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk