Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Fidzsi-szigetek

Laukala Island Fiji*****+

  • Helyszín: Laukala-sziget
  • Ország: Fidzsi-szigetek

Laukala szigete garantálja a tökéletes elvonulást, pihenést, igazi paradicsomi körülmények között! A luxus üdülőhely egyben megadja a lehetőséget a sportos kikapcsolódásra is (golf, kerékpározás, tengeri horgászat, búvárkodás, vitorlázás, lovaglás, tenisz, jóga stb.). A sziget mindemellett igyekszik a lehető legönfenntartóbb lenni: valamennyi feltálalt zöldséget és gyümölcsöt helyben termesztik, saját mézük és ásványvízük van, a farmon pedig saját szárnyasok és marhák. Ezek együtt garantálják a legjobb minőséget a szálloda konyháján.

A szigetet Nadiról helyi repülőjárattal lehet elérni.  

Az ellátás tartalmazza: valamennyi étkezést valamint az italokból a házi borokat, pezsgőt és röviditalokat, nem tartalmazza viszont a prémium itallistán szereplő italokat, melyekért a helyszínen külön kell fizetni.

Szállás: több típusú lakóegységből választhatunk, melyek önálló villák.

-1 hálószobás Plantation Villa – max. 2 felnőtt részére

-2 hálószobás Plantation Villa – max. 4 felnőtt részére

-Peninsula Udu Villa – max. 2 felnőtt részére

-Overwater Villa – max. 4 felnőtt részére

-3 hálószobás Plantation villa – max. 6 felnőtt részére

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk