Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Europa-Park Rust

Santa Isabel****+

  • Helyszín: Rust / Freiburg
  • Ország: Németország

A portugál kolostorhangulat szálloda a hozzátartozó kápolnával és kolostorkerttel igazi békés hangulatot áraszt.

Szolgáltatások

Panoráma-szauna, gőzfürdő, külső medence belső lépcsővel, fitnesz-központ jogging és nordic walking pálya, szolárium, masszázs, törökfürdő, napi gyerekprogramok a park zárása után.

Elhelyezés: 66 szobája kolostorcellákra emlékeztető, ugyanakkor minden modern követelménynek is megfelel (hajszárító, tv, W-LAN, klíma).

Ellátás: büféreggeli

Németország legnagyobb szabadidőparkja, mely Freiburg mellett, a Francia határ közelében található. A 85 hektáron elterülő élménypark számos szórakoztató és élményt adó attrakciót és nemzetközi show-t vonultat fel, az adrenalin-löketről többek között az új fából készült hullámvasúton kívül(mely a tizenegyedik a parkban) a katapult-starttal induló hullámvasúton keresztül a 130 km/órára gyorsuló Silver Star gondoskodik.    

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk