Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Europa-Park Rust

Erlebnishotel Colosseo****

  • Helyszín: Rust / Freiburg
  • Ország: Németország

Érezze magát Itáliában!

A leginkább Firenzére és Sienára emlékeztető, olasz stílusban épült szálloda előtti téren a 30 méter magasra lövellő szökőkút hang- és fényjátéka is hozzájárul az itáliai hangulathoz.

Szolgáltatások:

-szauna, gőzfürdő, fitnesz-központ, medence, jogging és nordic walking pálya, szolárium, masszázs, napi gyerekprogramok a park zárása után.

Elhelyezés: 350 nemdohányzó szobája hajszárítóval, tv-vel, W-LAN-nal ellátott. Gyerek 4 éves korig szülővel egy ágyban ingyenes.

Ellátás: Büféreggeli

Németország legnagyobb szabadidőparkja, mely Freiburg mellett, a Francia határ közelében található. A 85 hektáron elterülő élménypark számos szórakoztató és élményt adó attrakciót és nemzetközi show-t vonultat fel, az adrenalin-löketről többek között az új fából készült hullámvasúton kívül(mely a tizenegyedik a parkban) a katapult-starttal induló hullámvasúton keresztül a 130 km/órára gyorsuló Silver Star gondoskodik.    

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk