Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Europa-Park Rust

Europa-Park Rust

Ebben a fejezetben gyűjtöttünk össze egy válogatást azokból a programokból, melyeket a világra kíváncsi, kalandosabb kedvű egyéni utazóknak ajánlunk (ezek egyben a mi nagy kedvenceink is). Az ajánlatok egy része egymással kombinálható illetve tetszőlegesen meghosszabbítható.

Egyéni utasoknak vagy kisebb csoportoknak a személyes igényekhez alakítjuk az utazást. Rengeteg helyen jártunk már személyesen és szívesen adunk tanácsot, hogy kinek melyik úti célt javasoljuk, legyen szó kalandot kedvelőkről, luxust szeretőkről, vagy természet- és állatimádókról.

Az egzotikum és a luxus kedvelőinek ajánljuk többek között Fidzsit, Polinéziát, a Maldív szigeteket, Mauritiust vagy a karib szigetvilág gyöngyszemeit. Azoknak az utazóknak, akik rövidebb repülési idővel szeretnének meleg helyre eljutni, ragyogó úti cél lehet például az Emirátusok vagy Omán. Érdemes mazsolázni az ajánlatok között, ahol olyan csemegék találhatók, mint pl. Francia Polinéziában a Brando-sziget, melybe a szupersztár akkor szeretett bele (és nem mellesleg az egyik bennszülöttbe is, akit aztán feleségül is vett), amikor a Lázadás a Bountyn c. filmet forgatták.

Rovos Rail Dél-Afrikában, Botswana privát szafari, Dubai Burj Al Arab, luxusszállások (privát sziget Kanadában, 6*-os szállodák a világ különböző országaiban, Marlon Brando privát sziget, Mandarin Oriental Bangkok,…).

A kalandkedvelőknek ajánljuk: hajózás másképp (Déli-sarki hajóút, Amazonas clipper, Halong-öböl Vietnám), érdekes szállások (Costa Rica Adventure lodge, Kanada Ranch), szörf tanfolyam Costa Ricán, Kilimandzsáró megmászása.

A természet és állatok iránt rajongóknak ajánljuk: Pura Vida Costa Ricán, elefánttábor Thaiföldön, gorillales Ugandában, szafari Tanzániában, sarki fény megtekintése, hajós utazás Seychellesen, kutyaszánhúzás, grizzlitúra Kanadában, bálnales Panamában.

Mindent elintézünk az utazással kapcsolatban: a felmerülő igények alapján tehát lefoglaljuk és kiállítjuk a repülőjegyet, lefoglaljuk a szállást, megkötjük a biztosításokat, megrendeljük a bérautót, lefoglaljuk a kinti programokat és szükség esetén a privát angol/német vagy magyar idegenvezetést. 

Gondoltunk a kalandos kedvű gyerekekre is, nekik az élményparkok nyújthatnak felhőtlen izgalmakat és emlékezetes vakációt.

Próbáljon ki minket és ígérjük, hogy mindent megteszünk az önfeledt és örök élményt nyújtó utazásáért.