Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Disneyland Párizs

Disneyland Hotel ***** - meseimádóknak

  • Helyszín: Disneyland
  • Ország: Franciaország

A legmesésebb szálloda valamennyi között – közvetlenül a bejáratnál. Lakói Disney-figurákkal találkozhatnak, emlékfotókat készíthetnek velük, reggelinél ők üdvözölnek, s külön kívánságra az ő társaságukban vacsorázhatnak.

Szolgáltatások:

A hotel luxus wellness-részleggel is várja vendégeit: belső medence, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, fitnesz-terem, masszázs.

Elhelyezés:

Az elegáns, pasztell színű szobákban egy nagyméretű vagy 2 franciaágy, hajszárító, telefon, tv, rádió, klíma, minibár, széf található.

Ellátás: reggeli.

Disneyland Párizs:

Ez az a park, ahol a közkedvelt Disney-figurákkal találkozhatunk. Miki és Mini társaságában köszönthetjük Plutót és Micimackót. Kérhetünk tőlük autogramot és fényképezkedhetünk velük.
A Disneyland-parkban minden nap ünnepnap! A látványosságok és a Disney-figurák tündérvilágán kívül egész évben csodálatos előadások és felvonulások sokaságát követhetjük végig. Ne hagyja ki őket, minden nap láthat valamit!
A park Párizs mellett található. A megközelítése roppant egyszerű, ugyanis mindegyik repülőtérről közvetlen vonatjárat közlekedik az EuroDisney-hez. Párizs belvárosából pedig gyorsvasúttal lehet kijutni.

Szállodák, szezonok, árak, gyerekkedvezmények: a Disneyland mellett 14 különböző szálloda kínálja szolgáltatásait, így mindenki talál az igényeinek és zsebének megfelelőt. Egy év különböző szezonokra van felosztva, ezeken belül is a hétvégék mindig drágábbak. Főszezonnak számítanak az ünnepek, így a karácsony és újév környéke valamint a húsvét. A gyerekek mindegyik szállodában 6 éves korig ingyenesek, 7-11 éves kor között pedig jelentős kedvezményt kapnak.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk