Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Disneyland Párizs

Davy Crockett Ranch – a természetes környezet rajongóinak

  • Helyszín: Disneyland
  • Ország: Franciaország

A tábor szép természeti környezetben, a parktól 15 percnyi autóútra található. Lakói találkozhatnak a Disney-figurákkal, emlékfotókat készíthetnek velük.

Elhelyezés:

A bungalók nagy része 2 hálószobás, s az alábbi útvonalak mentén helyezkednek el: Mokaszin-ösvény, Vagonkerék-ösvény, Fa-ösvény, Hiúz-ösvény, Nagymedve-ösvény, Cherokee-ösvény, Tomahawk-ösvény, Coyote-ösvény.

Ellátás: önellátás

Disneyland Párizs:

Ez az a park, ahol a közkedvelt Disney-figurákkal találkozhatunk. Miki és Mini társaságában köszönthetjük Plutót és Micimackót. Kérhetünk tőlük autogramot és fényképezkedhetünk velük.
A Disneyland-parkban minden nap ünnepnap! A látványosságok és a Disney-figurák tündérvilágán kívül egész évben csodálatos előadások és felvonulások sokaságát követhetjük végig. Ne hagyja ki őket, minden nap láthat valamit!
A park Párizs mellett található. A megközelítése roppant egyszerű, ugyanis mindegyik repülőtérről közvetlen vonatjárat közlekedik az EuroDisney-hez. Párizs belvárosából pedig gyorsvasúttal lehet kijutni.

Szállodák, szezonok, árak, gyerekkedvezmények: a Disneyland mellett 14 különböző szálloda kínálja szolgáltatásait, így mindenki talál az igényeinek és zsebének megfelelőt. Egy év különböző szezonokra van felosztva, ezeken belül is a hétvégék mindig drágábbak. Főszezonnak számítanak az ünnepek, így a karácsony és újév környéke valamint a húsvét. A gyerekek mindegyik szállodában 6 éves korig ingyenesek, 7-11 éves kor között pedig jelentős kedvezményt kapnak.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk