Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Déli-sark

Déli-sark Argentínából hajóval, visszaútban repülés Chilébe 6 nap/5 éj

  • Helyszín: Déli-sark
  • Ország: Argentína - Chile

Rendkívül érdekes program, mivel a Déli-sark megközelítésének mindkét módját kipróbálhatja!

Útközben csodaszép tengeri madarakat, pl. albatroszokat, viharmadarakat csodálhatunk meg, akárcsak különféle bálnákat és egyéb vízi élőlényeket.

Útvonalterv:

1.nap: Repülés, megérkezés Ushuaia kikötőjébe du.3-4 óra között. Hajózás a Beagle-csatornában Puerto Williams mentén, mely Dél-Amerika és egyben a Föld legdélebbi városa.

2.nap: Ébredés a legendás Horn-foknál!  Ha az időjárás engedi, gumicsónakba szállás, majd kikötés a ritkán látogatott, híres szigeten. Visszatérés a hajóra, továbbhajózás a híres 16. századi angol felfedezőről elnevezett Drake-átjárón keresztül.

3.nap: A Dél-Shetland szigetek felé hajózva szakemberek tájékoztatóját és bemutatóját hallgathatják meg. Útközben csodaszép tengeri madarakat, pl. albatroszokat, viharmadarakat csodálhatunk meg, akárcsak különféle bálnákat.

4. nap: A környezet jelentősen megváltozik, megpillantjuk az első jéghegyeket. A Dél-Shetland szigeteket elérve megláthatjuk a befagyott öblöket, pingvineket, fókákat, bálnákat. Gumicsónakkal partraszállás a pingvinkolóniák közelében. A hosszan tartó világosságnak köszönhetően sokáig élvezhető a fantasztikus látvány.

5.nap: A King George szigetet elérve Fildes Bay-nél leszállás a hajóról, a környék felfedezése, majd repülés Punta Arenasba. Megérkezés után transzfer a szállodába.

6. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre.

Ellátás: teljes panzió, az étkezésekhez itallal.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Pluszban  lehet foglalni helyszíni programokat, kirándulásokat.

2019 - 2020-as szezon

2019. nov.29-dec.4., 2020. jan.14-19.     3 ágyas: 4.695 USD, 2 ágyas: 5.695 USD, 1 ágyas: 6.995 USD

Az árak személyenként értendők. Fizetendő forintban, az aktuális K&H Bank eladási árfolyama alapján.

A részletekkel kapcsolatban örömmel adunk felvilágosítást a +36-96/318033 vagy 30/9022100 telefonszámokon, illetve az info@airtourist.hu e-mail címen.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk