Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Dél-Afrika

Szafari egyénileg, bérautóval, 9 nap/8 éj

  • Helyszín: Krüger Nemzeti Park
  • Ország: Dél-Afrika

9 napos szafari program Johannesburg -Marakele Nemzeti Park - Krüger Park - Johannesburg útvonalon

1.nap: Megérkezés Johannesburgba, a reptéren a kinti képviselő átadja a szükséges dokumentumokat. A bérautó felvétele, indulás északra a Marakele nemzeti parkba (kb. 320 km), szállás a Griffons Bush Camp *** vagy a Nungubane Lodge ****  Welgevonden privát rezervátum területén. Délután vadles nyitott terepjárókon, 2 éjszaka a választott helyen.  Ebéd, vacsora.

2.nap:  Reggeli és délutáni  vadles terepjáróval.  Reggeli, ebéd, vacsora.

3.nap: Kora reggeli vadles után reggeli, majd indulás tovább északra Soutpansbergbe***, kb. 455 km, vagy a Limpopo völgybe****, kb. 300 km. Reggeli, vacsora.

4.nap: Reggel vezetés keletre a Krüger Parkba.  Megérkezés déltájban a Punda Maria Restcamp-be***, kb. 150 km (ellátás reggeli), vagy a The Outpost-ba*****, kb.330 km, ellátás reggeli, ebéd, vacsora, 2 szafari.

5.nap: A 3 csillagos szálláson lakóknak egész napos autókázási lehetőség a bérelt autóval a nemzeti parkban. A szuperior kategóriát választóknak 2x-i vadles, reggeli, ebéd, vacsora.

6.nap: A Krüger nemzeti park északi részének felfedezése egyénileg, majd vezetés a választott szálláshelyre. Letaba Restcamp** kb. 180 km, vagy Hans Merensky, Phalaborwa****, kb. 250 km, reggeli.

7.nap: Irány dél! Szállás a Skukuza Restcamp-ben**, kb. 100 km, vagy Mjejane River Lodge-ban*****, kb. 300 km (reggeli, ebéd, vacsora, két vadles)

8.nap: Távozás a Krüger parkból. Átkelés a Blyde River kanyon panorámaútján.  Megérkezés a Protea Hotel Hazyview-ba***, kb. 220 km, vagy a Lone Creek River Lodge-ba****, kb. 135 km. Reggeli.

9.nap: Reggeli után az út folytatása Johannesburgba (kb.400 km), megérkezés a késő délutáni órákban. A bérautó leadása a repülőtéren.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Igény szerint tudunk alakítani a szafari időtartamán, illetve tudjuk kombinálni fokvárosi városnézéssel, Viktória-vízeséssel vagy egzotikus üdüléssel (pl: Zanzibár, Mauritius, Seychelles,…).

A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk