Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Pura Vida

Costa Rica = Pura Vida!

  • Helyszín: Playa Jacó
  • Ország: Costa Rica

A festői szépségű közép-amerikai ország rabul ejt buja növényzetével, trópusi vadvilágával, fantasztikus színeivel. Nem hiába a turisták egyik legkedveltebb országa a térségben.

Kinek ajánljuk ezt a programot?

- Neked, ha kedveled a kalandot és szereted a hátizsákos utazásokat

- Mindazoknak, akik a nyaralás során valami pluszra vágynak és szívesen megtanulnak például szörfözni, jógáznának a tengerparton helyi oktatók segítségével, vagy örömmel örökítik meg fotókon az élményeiket és a természeti szépségeket és/vagy szívesen belekóstolnak az ízes spanyol nyelvbe is.

Sőt! Az élmények megörökíthetők GoPro kamerával is. Ha nincs, nem gond, az iskolától lehet kölcsönözni, megtanítják a használatát is.

Mindezt megtapasztalhatod egy helyen, a School of the World-ben!

Az egész évben nyitva tartó létesítményt 1997-ben alapították, és az általuk szervezett népszerű programoknak köszönhetően mára már 14 alkalmazott áll a vendégek rendelkezésére. Olyan úti könyvek és magazinok dicsérik, mint a Lonely Planet, a Surfer Magazin valamint a Tripadvisor internetes oldal.

Íme, a választható programok:

- szörfoktatás

A Playa Jacó/Hermosa részt a világ egyik legjobb szörfparadicsomának tartják.  A tapasztalt oktatók tökéletesen ismerik az időjárási viszonyokat és a helyi körülményeket.  A teljesen kezdőket először egyensúlyozni tanítják, majd a fordulásokat és a számukra megfelelő hullám kiválasztását. Akik már tudnak, azoknak a Playa Jacón tartanak vezetett órát. A legfontosabb a biztonság, így ha nem megfelelő az időjárás, nagyok a hullámok, az órák elmaradnak.

- digitális fotózás

Costa Rica gazdag színvilága tökéletes helyszínt biztosít a fotózás szerelmeseinek.  A digitális fényképezőgépek forradalmasították a fotózást, hiszen lehetőségünk van a művészi kísérletezésekre anélkül, hogy bajlódni kellene a sötét szobában történő filmelőhívással. Megtanítják például a megfelelő fényviszonyok alkalmazását, a kép elrendezését és a vaku használatát. A cél, hogy a legjobb minőségű képet tudd elkészíteni minden helyzetben. Az Adobe Photoshop szerkesztést is megmutatják. Minden tudásszintű érdeklődőt várnak. A kameráról Neked kell gondoskodnod.

- spanyol nyelvtanfolyam

Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.  Napi két óra a nyelvtanulás és ezt ki lehet egészíteni 1 óra laborgyakorlattal. Hétfőtől péntekig zajlik a tanítás, hétvégén szabad programlehetőséget biztosítanak.

- jóga

Egyensúlyt teremt, növeli a hajlékonyságot és kitartásra ösztönöz. Mindenkinek a testi és lelki szükségletének megfelelő gyakorlatot biztosítják, legyen szó teljesen kezdőről vagy tapasztalt jógásról. A szörffel kombinálva tökéletes kombinációt alkot.

 

A fenti órákat szabadon lehet kombinálni.

 

A szállást vendégházban biztosítják, 12 egy-vagy kétágyas szobában, mely az iskolával egy helyen található. A szobák saját fürdőszobával, hűtővel, meleg vízzel, légkondival ellátottak. A ház teljesen felszerelt konyháját mindenki használhatja.

Az ellátást mindenki maga oldja meg.  Lehet étkezni az olcsóbb helyi kifőzdékben (ezek az u.n. „sodas”-ok), vagy elegánsabb éttermekben – kinek-kinek pénztárcája szerint.

 

Időtartam: 1, 2, 3 vagy 4 hét.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk