Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Costa Rica

Canon de la Vieja Adventure Lodge***

  • Helyszín: Rincón de la Vieja
  • Ország: Costa Rica

A lodge a nemzeti parkhoz vezető út mentén, közvetlenül az egyik canyon mellett található. Liberia repülőtere 18 km-re, San José kb. 245 km-re van. A lodge elsősorban a kalandokat szeretők kedvelt kiinduló helye. A Colorado folyó 8 km-es szakasza ragyogó II. és III. raftingpálya.  A canopy pálya (9 kábel, 17 rámpa) összesen kb. másfél órás adrenalin-fröccsöt nyújt. A harmadik kihívás a sziklamászás és rapelling. Valamennyi programot szakképzett vezetők vezénylik. Mód van ezen kívül lovaglásra is.

A szálláshely szobái tágasak, rusztikus berendezésűek, klímával ellátottak, teraszosak. A szoba ára tartalmazza a kontinentális reggelit. 

Kiknek ajánljuk? Kaland- és természetkedvelőknek. Miért? 

A fenti videó Costa Rica nyújtotta kalandlehetőségeket mutatja be.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Meg tudunk szervezni egy személyre szabott körutazást is.
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk