Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Brazília

Turtle lodge

  • Helyszín: Amazonas
  • Ország: Brazília

A lodge a Tracajá-tó szélénél, Manaustól mintegy 100 km-re található. A kis csatornák által szabdalt terület különösen gazdag állat- és növényvilággal rendelkezik. A rózsaszín és szürke folyami delfinek megfigyelhetők a lodge mólójáról.

Elhelyezés: 9 bungalójában 18 apartman, egy részük klímás, míg a többi mennyezeti ventillátorral felszerelt. Mindegyik fürdőszobás, az ágyak moszkitóhálóval felszereltek. Áram 120 V.

Ellátás: teljes panzió

A dzsungeltúra 3 és 4 napos időtartamban kérhető. 

3 nap / 2 éj
1. nap: Reggel 7.30-kor transzfer a manausi szállodából a kikötőbe. Innen tovább hajóval a "vizek találkozásához" elhajózva Manaus mellett, közben megcsodálhatjuk az Amazonas színházat, Manaus kikötőjét, a Vámházat és a cölöpházakat. A Rio Negro és az Amazonas találkozása után mintegy 12 km-en keresztül elkülönülve folyik még a két folyó, köszönhetően a különböző fajsúlynak, sebességnek és hőmérsékletnek. Megálló Careiro faluban, majd tovább a lodge-ba. Útközben számtalan növény- és állatritkaságot figyelhetünk meg, többek között a híres amazóniaia vízi liliomot, alligátorokat, majmokat, madarakat . Ebéd a lodge-ban, majd délután motorcsónak-kirándulás a környéken. Vacsora.
2. nap: korai kelés, 5.30-kor indulás a madárlesre. Visszatérés a lodge-ba, reggeli, majd gyalogtúra a dzsungelben, melynek során a vezető megismertet minket a különféle gyógynövényekkel és a túlélési technikákkal. Ebéd, pihenés, utána piranha-horgászat. Vacsora, majd éjszakai alligátorles a part mentén.
3. nap: Látogatás egy bennszülöttházban. Visszaúton egy manióka-ültetvény megtekintése, melynek során bemutatják a bennszülöttek egyik legfontosabb élelmiszerének feldolgozási fázisait. Transzfer Manausba, várható érkezés a hotelbe vagy a reptérre délután 5 órakor.

4 nap / 3 éj
1. nap: Reggel 7.30-kor transzfer a manausi szállodából a kikötőbe. Innen tovább hajóval a "vizek találkozásához" elhajózva Manaus mellett, közben megcsodálhatjuk az Amazonas színházat, Manaus kikötőjét, a Vámházat és a cölöpházakat. A Rio Negro és az Amazonas találkozása után mintegy 12 km-en keresztül elkülönülve folyik még a két folyó, köszönhetően a különböző fajsúlynak, sebességnek és hőmérsékletnek. Megálló Careiro faluban, majd tovább a lodge-ba. Útközben számtalan növény- és állatritkaságot figyelhetünk meg, többek között a híres amazóniaia vízi liliomot, alligátorokat, majmokat, madarakat . Ebéd a lodge-ban. Ebéd a lodge-ban, majd délután motorcsónak-kirándulás a környéken. Vacsora.
2. nap: korai kelés, 5.30-kor indulás a madárlesre. Visszatérés a lodge-ba, reggeli, majd gyalogtúra a dzsungelben, melynek során a vezető megismertet minket a különféle gyógynövényekkel és a túlélési technikákkal. Ebéd, pihenés, utána piranha-horgászat. Vacsora, majd éjszakai alligátorles a part mentén.
3. nap: Reggel egy bennszülöttház felkeresése, ismerkedés szokásaikkal és kulturájukkal, majdlátogatás egy gumifa- és manióka-ültetvényen. Mégnézhetjük, hogyan gyűjtik be a bennszülöttek a dzsungel gyümölcseit, gyógy-és fűszernövényeit. Ebéd, délután kenuzás, fürdés és a régió felfedezése. Vacsora.
4. nap: reggeli, majd visszatérés Manausba, transzfer a reptérre vagy a hotelbe.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Össze tudunk állítani egy személyre szabott körutazást is (Rio de Janeiro, Iguazu-vízesés, Amazonas, Salvador da Bahia,....)
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk