Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Brazília

Amazon Ecopark

  • Helyszín: Amazonas
  • Ország: Brazília

Az Amazonas egyik legnépszerűbb lodge-a a Taruma folyó partjánál fekszik, mintegy 1 órányi útra a manausi repülőtértől.   

Elhelyezés:

A 21 faház mind a 64 lakóegysége verandás, fürdőszobás, klímával felszerelt, akárcsak a zárt közösségi helyiségek, mint pl. a tv-szalon és a játékszoba is.

Ellátás:

A leírás szerinti teljes panzió.

Az Amazonas esőerdős programot 3 vagy 4 naposra szervezzük. Alul lebontottuk a részletes leírást.

3 nap / 2 éj

1.nap: Transzfer Manausból a lodge-ba, a szállás elfoglalása. majd kirándulás a Majomerdőbe, ahol megismerkedünk a vadállatok rehabilitációjával és visszaszoktatásával a természetes körülmények közé. Utána ebéd, majd motorcsónakkal indulás a horgászat helyszínére. Ezután vacsopra, utána éjszakai kenutúra, kis alligátorok és más éjszakai állatok megfigyelése.

2. nap: Reggeli után hajózás a Rio Negron a "vizek találkozásához", elhajózva Manaus mellett, közben megcsodálhatjuk az Amazonas színházat, Manaus kikötőjét, a Vámházat és a cölöpházakat. A Rio Negro és az Amazonas találkozása után mintegy 12 km-en keresztül elkülönülve folyik még a két folyó, köszönhetően a különböző fajsúlynak, sebességnek és hőmérsékletnek. Látogatás egy bennszülött házban a Terra Nova szigeten, majd visszatérés a lodge-ba.

3. nap: Reggeli, majd gyalogtúra az ökoparkban, melynek fő jellemzője a biológiai sokféleség. A séta során a vezető ismertetést tart a helyi flóráról és faunáról, az ehető gyümölcsökről és az iható vízről, az elsősegély-lehetőségről, hogyan található meg az út az őserdőben stb. Utána ebéd, majd visszatérés Manausba.

 

4 nap / 3 éj

1. nap: Transzfer Manausból a lodge-ba, a szállás elfoglalása. majd kirándulás a Majomerdőbe, ahol megismerkedünk a vadállatok rehabilitációjával és visszaszoktatásával a természetes körülmények közé. Utána ebéd, majd csónakkal vagy gyalog - a vízállástól függően - kirándulás egy amazóniai bennszülött közösséghez. Visszatérés a lodge-ba, vacsora, majd kb. 1 órás éjszakai kirándulás az őserdőben kenuval.

2. nap: Reggeli után gyalogtúra az ökoparkban, melynek fő jellemzője a biológiai sokféleség. A séta során a vezető ismertetést tart a helyi flóráról és faunáról, az ehető gyümölcsökről és az iható vízről, az elsősegély-lehetőségről, hogyan található meg az út az őserdőben stb. Ebéd, utána motorcsónakkal indulás a horgászat helyszínére. Vissza a lodge-ba, vacsora.

3. nap: reggeli után hajózás a Rio Negrón a "vizek találkozásához", elhajózva Manaus mellett, közben megcsodálhatjuk az Amazonas színházat, Manaus kikötőjét, a Vámházat és a cölöpházakat. A Rio Negro és az Amazonas találkozása után mintegy 12 km-en keresztül elkülönülve folyik még a két folyó, köszönhetően a különböző fajsúlynak, sebességnek és hőmérsékletnek. Látogatás egy bennszülött házban a Terra Nova szigeten, majd visszatérés a lodge-ba.

4. nap: Reggeli után szabad idő, lehetőség a környék felfedezésére, majd transzfer Manausba.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. A szálláshoz lehet kérni helyszíni programokat, kirándulásokat. Össze tudunk állítani egy személyre szabott körutazást is (Rio de Janeiro, Iguazu-vízesés, Amazonas, Salvador da Bahia,....)
A részletekkel és az árakkal kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk