Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Botswana

Botswana természetközelből

  • Helyszín: Moremi vadrezervátum
  • Ország: Botswana

A 10 napos programon résztvevő turistáknak fantasztikus élményben van részük! Ennél közelebb nem lehetnének a természethez: szállásuk az út során végig privát sátortáborokban van, melyeket a személyzet állít fel.  9 nm-esek, 2 matraccal, ágyneművel, moszkitóhálóval felszereltek. A táborhoz tartozik külső zuhanyzó és wc is. A kis, maximum 10 fős csoportok napközben elefántokat, vízilovakat, kudukat, zsiráfokat figyelhetnek meg, kis szerencsével egy-egy leopárd is átfuthat a terepjárójuk előtt. Sehol máshol nem tapasztalhatják meg ilyen közelről a természet szívverését.

Programtervezet: (el lehet térni tőle, személyes igények alapján testre szabható)

1.nap: Egyénileg megérkezés Maunba, ahol a kinti partneriroda képviselője üdvözli a kalandos kedvű utazókat. Innen továbbrepülés kisrepülővel a Moremi vadrezervátumba, útközben megcsodálható madártávlatból az Okawango delta. Az esti szafari alatt, ha szerencsénk van, megpillanthatjuk az első elefántokat. 2 éjszaka a Xakanaxa táborban (ebéd, vacsora).

2.nap: Csónakkirándulás a kristálytiszta vizű csatornákban,  melyek az úszó szigetek és a stabil szárazföld között kígyóznak. Útközben piknik a fantasztikus környezetben. Este visszatérés a táborba. (reggeli, piknik-ebéd, vacsora)

3.nap: A Moremi vadrezervátumon belül továbbutazás a Khwai-vidékre, mely rendkívül gazdag állatvilágáról ismert: elefántok, bivalyok, oroszlánok, leopardok, zsiráfok, vizilovak élnek itt nagy számban. Délután szafari. Két éjszaka a Khwai táborban (reggeli, ebéd, vacsora).

4.nap: Reggel szafari, napközben pihenés a táborban, majd délután ismét szafari (reggeli, ebéd, vacsora).

5.nap: Szafari a Mababi mélyedésen keresztül a Chobe nemzeti parkban, mely Dél-Afrika egyik legjobb vadmegfigyelő helye: elefántok és zsákmányállatok nyomában érjük el Savutét, mely oroszlánfalkák és elefántcsordák nagy számú populációjáról híres. A Savute csatorna 30 évig tartó szárazság után két éve ismét vízzel telt, ennek köszönhetően számtalan állatfaj nagy számú egyede él ismét itt. Két éjszaka a csatorna mentén épült Savute táborban (reggeli, ebéd, vacsora).

6.nap: Reggel és este szafari a területen, ahol megcsodálhatók bushman festmények is (reggeli, ebéd, vacsora).

7.nap: Az utazás folytatódik tovább északi irányban a Chobe folyó mentén a Serondella területre. Itt, a folyók uralta területen ismét számos vadállatot figyelhetünk meg. Két éjszaka a Chobe folyó közelében lévő táborhelyen (reggeli, ebéd, vacsora).

8.nap: A folyó menti szafari után lehetőség van fakultatív programként részt venni egy csónakkiránduláson Afrika egyik legszebb vizes táján (reggeli, ebéd, vacsora).

9.nap: Kazangulánál átkelés a hatalmas Zambézin, belépés Zambiába. Továbbutazás Livingstone-ba. Délután fakultatív program a Viktória-vízeséshez. Szállás a Waterfront hotelben (reggeli).

10.nap: Reggeli, a program vége.

Hosszabbítási lehetőség a Viktória vízesésnél vagy például Zambiában, Dél-Afrikában stb.

Az utazáshoz szükséges repülőjegyet meg tudja vásárolni irodánkban, budapesti vagy bécsi indulással. Igény szerint tudunk alakítani a szafari időtartamán, illetve tudjuk kombinálni egzotikus üdüléssel (pl: Zanzibár, Mauritius, Seychelles,…).

Ára 2 ágyas elhelyezéssel, szezontól függően személyenként 2.444,00 EUR-nak megfelelő forint.

További részletekkel kapcsolatban keressen fel minket.

Ajánlatkérés

Kapcsolat
Részletek
Résztvevők
További információk