Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk
Botswana

Botswana

Botswana igazi csemege a szafarikat kedvelő turisták számára. Az Okawango Delta valódi paradicsom az állatok számára, különleges vidék, az itt élő vadak bőven jutnak táplálékhoz és vízhez, nem csoda, hogy rendkívül gazdag és változatos vadállománnyal rendelkezik.


Botswana természetközelből

Botswana 1
  • Helyszín: Moremi vadrezervátum
  • Ország: Botswana

A 10 napos programon résztvevő turistáknak fantasztikus élményben van részük! Ennél közelebb nem lehetnének a természethez: szállásuk az út során végig privát sátortáborokban van, melyeket a személyzet állít fel.  9 nm-esek, 2 matraccal, ágyneművel, moszkitóhálóval felszereltek. A táborhoz tartozik külső zuhanyzó és wc is. A kis, maximum 10 fős csoportok...

Bővebben