Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Toszkán villa bérlése

Talán mindenki számára ismerős a Napsütötte Toszkána című film, melynek hangulata tükrözi az itteni életérzést. Lankás völgyek, ciprusfákkal körbevett régi villaépületek, szőlő ültetvények, olajfaligetek és aranyló napraforgómezők látványa fogadja az idelátogatókat. A borok és gasztronómia kedvelőinek mekkája.

Nagyobb baráti tárasaságok vagy családok számára kitűnő lehetőség egy tipikus toszkán villa kibérlése, ahol esténként közösen főzhetünk vagy egy pohár borral a kezünben gyönyörködhetünk az elénk táruló látványban.

A farmház Toszkána déli részén található, Cortona és Castiglion Fiorentino közelében. Autóval egy óra alatt elérhetjük Sienát és Firenzét is, de akár vonatra is szállhatunk.

Ha kedvünk tartja, részt vehetünk főzőtanfolyamon, szarvasgomba vadászaton, vagy akár mountain bike túrán a környező hegyekben.

Szolgáltatások: 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, konyha, társalgó, medence (április 28 - szeptember 29. között), kert.

A földszinten található a konyha és egy kétágyas hálószoba, zuhanyozóval. Az emeleten pedig a társalgó, nappali, egy kétágyas szoba saját fürdőszobával és két kétágyas szoba, közös fürdőszoba használattal.

Felszereltsége: mosogatógép, mosógép, mikró, DVD lejátszó, Sat TV, hűtő, filteres kávéfőző, wifi. Bébi ágyat lehet kérni, de előre jelezni szükséges.

Az ára:

2020. április 01 - május 23. között 1.000 EUR/hét

2020. május 23 - június 27, augusztus 29 - szeptember 30. között 1.300 EUR/hét

2020. június 27 - augusztus 29- között 1.900 EUR/hét

 

Jártunk személyesen is a villában, szívesen segítünk bármilyen felmerülő kérdés esetén. Az árakkal kapcsolatban keressenek fel minket a 30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.