Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Gyakran Ismételt Kérdések

Csak a foglalással egyidőben köthető, hiszen a foglalás és az indulás közötti időszakra terjed ki.

Két éves kor alatt, ha nem foglal el külön ülőhelyet, jelentős kedvezmény van. 2-12 év között is jár gyerekkedvezmény, kivéve a diszkont légitársaságokat, amelyek felnőtt jegyárat számolnak. A gyermekek utazásával kapcsolatban a légitársaságoknak külön előírásaik vannak, jelentkezéskor pontos információval szolgálunk.

Személyesen irodánkban vagy írásbeli megrendelő alapján, pontos, úti okmányban megadott név alapján. A repülőjegy szabályzatban meghatározott időpontig szükséges kifizetni a teljes repülőjegy árat. A foglalás nem garantálja az ár megtartását, a légitársaság fenntartja a jogot az ár megváltoztatására, amíg nincs kiállítva a jegy. Jegykiállítás után a jegy ára már nem változik.

Igen, bármikor. Jelentkezéskor közöljük a lemondási feltételeket.

Irodánkban, készpénzben vagy banki átutalással. Bankkártyás fizetést nem tudunk elfogadni.

Személyesen irodánkban vagy írásbeli megrendelő alapján. 40% előleg fizetendő, indulás előtt 1 hónappal pedig a fennmaradó összeg.

Általában igen, két teljes árat fizető felnőttel egy szobában, ha a szoba pótágyazható.  A korhatár általában 12 év. A kiválasztott szálláshelyről konkrét információt adunk a kedvezményekkel kapcsolatban.

EU-n belül az E111-es nyomtatvány csak sürgősségi ellátásra jogosít, s általában önrészt kell fizetni, amit az OEP nem térít meg.  Nem terjed ki a mentésre és a hazaszállításra sem. EU-n kívül utasbiztosítás hiányában semmilyen térítés nem jár. Tehát a válasz: igen, mindenképpen érdemes.

Nem, ezekben az esetekben külön engedély, más vízum szükséges.

Ezt a célország előírásai határozzák meg.  Vannak országok, ahol bizonyos időtartamig nem szükséges, vagy belépéskor megváltható. Más országokba előzetesen beszerzett vízummal lehet csak belépni. Pontos információt irodánkban adunk.

Sok országban előírás, hogy az útlevél még a hazaérkezést követő minimum 6 hónapig érvényes legyen.

Érvényes útlevéllel minden országba lehet utazni. EU-n belül elfogadott az érvényes kártyás igazolvány is.