Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a airtourist.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységűnk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez.

Elfogadom Nem fogadom el Bővebb információk

Biztosítás

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

Külföldön járva sajnos bármikor érhet minket baleset vagy nem várt betegség. Ilyenkor nagy szükség van arra, hogy legyen érvényes biztosításunk. Az EU-n belüli országokban az Európai Egészségbiztosítási Kártya (korábban  E111) csak halaszthatatlan, az életet, testi épséget súlyosan veszélyeztető esetben használható és nem terjed ki a mentésre és a hazaszállításra. Általában bizonyos százalékú önrészt is tartalmaz, és igazodik az adott országban érvényes biztosítási feltételekhez, amelyek mindig jóval szigorúbbak, mint itthon. EU-n kívüli országokban pedig egyáltalán nem használható, ami azt jelenti, hogy orvosi ellátás esetén tetemes számlát fizethetünk ki.

Az általunk forgalmazott biztosítás éjjel-nappal hívható asszisztencia szolgálatot ad, kiterjed betegségre, balesetre és poggyászra, illetve pluszban gépkocsi és sportbiztosítás is köthető. A biztosítás megkötése mindenképpen ajánlott, a napi díjakról és a térítési összegekről pontos információval szolgálunk.

Lemondási biztosítás

A másik biztosítási lehetőség az úgynevezett lemondási vagy sztornóbiztosítás. Ezt az első részlet befizetésekor – repülőjegynél a jegykiállítás napján - lehet megkötni. Összege a szolgáltatás árának bizonyos százaléka. Amennyiben a szolgáltatást valamilyen előre nem látható ok miatt (pl. baleset, váratlan betegség stb.) nem tudják igénybe venni, azaz nem tudnak elutazni, úgy a biztosító bizonyos önrész levonásával a felmerülő kárt az utazónak megtéríti.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!

Ajánlatkérés